Om Hudpleienerden.no

Jeg er over gjennomsnittet kresen på produkter til hud og hår. I løpet av de siste 20 årene har jeg testet en mengde ulike alternativer, og nå har jeg funnet frem til mitt eget arsenal av favorittprodukter som jeg ikke vil være foruten.

Samtidig har jeg innsett at mens noen favorittprodukter varer livet ut, så er det mange som skiftes ut etterhvert som årene går. Huden endrer seg, og det gjør preferanser også. Derfor er jeg alltid interessert i mulige forbedringer i sammensetningen av produktene i speilskapet mitt.

Men skjønnhetsbransjen streber etter å stadig lansere nye produkter, nye produkttyper og nye ingredienser for å løse problemer du som forbruker ikke selv visste om at du hadde. Det var da jeg studerte markedsføring at jeg virkelig innså dette, og jeg begynte å bli skeptisk til det produsentene selv forteller om sine produkter. Derfor prøver jeg nå å vurdere mine egne behov og utvalget av produkter jeg selv anskaffer på en praktisk og objektiv måte – uavhengig av trendene som regjerer. For de beste produktene er tidløse, ikke trendy!

Jeg vil ikke bruke tid og penger på produkter jeg ikke trenger. Det vil jeg heller ikke at du skal gjøre!

Hittil har jeg kun delt mine erfaringer med venner og familie når de har kommet til meg for å få råd. Nå vil jeg at flere skal få nytte av det jeg har kommet frem til opp igjennom årene. Samtidig er det fint for min egen del å få skrevet ned alt sammen.

Slik var det Hudpleienerden.no ble skapt! 

Velkommen!


Ansvarsfraskrivelse: Jeg har ingen formell kompetanse innen hudpleie, og alle råd som gis er på grunnlag av personlig erfaring og kildearbeid.

Annonselenker: Når jeg forteller om ulike produkter lenker jeg gjerne til nettbutikker der du kan få kjøpt disse produktene. Noen ganger er disse lenkene annonselenker, men du kan stole på at det ikke påvirker produktanmeldelsene mine. Annonselenker er alltid tydelig merket.