Kvinne som handler på nett

Her kjøper jeg hudpleieprodukter på nett

Reklame: Noen av lenkene til nettbutikkene er annonselenker. Dette påvirker ikke prisen du betaler!

Denne siden oppdateres løpende 🙂


Jeg har lang erfaring med å kjøpe hudpleieprodukter på nett. Det er i nettbutikker jeg kjøper det meste av produkter til både hud, hår og hjem.

Men jeg vet at mange føler seg i villrede når det gjelder å handle hudpleie på nett. Derfor tenkte jeg at jeg ville samle en liste her over de butikkene jeg har brukt og eksempler på hva dere kan finne der! Så håper jeg at flere får en positiv erfaring med å kjøpe hudpleieprodukter på nett!

Denne listen er langt fra komplett og jeg kommer til å oppdatere løpende.

Nederst på siden finner du også lenker til andre av mine favorittbutikker der du får tak i andre ting enn hudpleie.

Bangerhead.no (annonselenke)

Svensk selskap med norskregistert nettbutikk for norske kunder. Her kjøper jeg ofte håndsåpen fra Dr. Brønner med lavendelduft (stor flaskeliten flaske) (annonselenker) som jeg synes er et godt alternativ for tørr hud/eksemhud sammenliknet med andre håndsåper.


BliVakker.no (annonselenke)

Norsk nettbutikk. Jeg har skrevet om min gode opplevelse med kundeservicen deres i dette innlegget.


Blush.no (annonselenke)

Nordisk nettside (del av Youty Group).


Eleven.no (annonselenke)

Nordisk nettside (del av Youty Group). Her kjøper jeg både tørrsjampo, øyenbrynssminke og produkter til hus og hjem fra C Soaps.


Farmasiet.no (annonselenke)

Norsk nettapotek med stort utvalg. Her får du for eksempel kjøpt produkter fra CeraVe, The Ordinary og La Roche-Posay (annonselenker).


Feelunique (annonselenke) Per januar 2024 selger ikke Feelunique lenger til kunder i Norge, dessverre.

Feelunique er en av de nettbutikkene i utlandet jeg bruker til de produktene jeg ikke finner i de nordiske butikkene. Noen ganger har de og bedre priser her. I det siste har jeg handlet produkter fra The Ordinary, Bioderma og Eucerin (annonselenker) herfra.


Ecco Verde

Oppdatering 01.02.2023: Det er ikke lengre mulig for norske kunder å kjøpe fra Ecco Verde, dessverre. Denne østeriske nettbutikken har et fantastisk utvalg av både kjente og ukjente merker innen naturlig hudpleie. Her er det bare å surfe på oppdagelsesferd. Her kjøper jeg for eksempel Lavera-produkter og naturlig tørrshampo. OBS: Per 31. mai 2022 er de ikke med i VOEC-ordningen. Takket være overgangsordningen med deklarasjonsfritak så kan du likevel enn så lenge handle her for under 350 og slippe å betale noe ekstra når du mottar pakken i Norge. Les mer om netthandel fra utenlandske nettbutikker og VOEC-ordningen.


Lookfantastic.no (annonselenke)

Dette er en britisk nettbutikk. Per 31. mai 2022 er de ikke med i VOEC-ordningen. Takket være overgangsordningen med deklarasjonsfritak så kan du likevel enn så lenge handle her for under 350 og slippe å betale noe ekstra når du mottar pakken i Norge. Les mer om netthandel fra utenlandske nettbutikker og VOEC-ordningen.


Med24.no (annonselenke)

Her kjøper jeg blant annet favorittleppepomaden Lavera Basis Sensitiv Lip Balm (annonselenke) og neglelakkfjerneren Herôme Caring Polish Remover (annonselenke). Ikke minst kjøper jeg havrekliet fra Saltå Kvarn (annonselenke) som jeg spiser til frokost hver dag!

Nettbutikker i andre kategorier

24hshop.no (annonselenke)

Her finner du mange smarte produkter til rimelige priser, for eksempel dette mobiltelefon-stativet (annonselenke) som i skrivende stund er på salg til 149 kroner. Jeg pleier ikke gå med det rundt halsen, altså! Men jeg bruker det som stand til mobilen på bordet eller på fanget. Det avlaster hendene! 24hshop.no har hovedkontor i Sverige.


Boozt.no og Booztlet.no (annonselenker)

Boozt.no og Booztlet.no er to av de klesbutikkene jeg handler mest klær og tilbehør fra på nett. Nordisk nettbutikk med hovedkontor i Sverige.


CDON.no (annonselenke)

CDON.no kaller seg selv «Nordens ledende markedsplass». Dette er en platform der du får kjøpt veldig mye forskjellig fra ulike forhandlere. Jeg pleier for eksempel å kjøpe selvklebende neseputer i silikon til brillene mine (annonselenke). Veldig praktisk dersom brillene dine pleier å gli nedover nesen, eller dersom de sitter litt for lavt, slik at øynene blir delvis skjult bak øvre del av innfatningen!


Jollyroom.no (annonselenke)

Her har de et stort utvalg utstyr til baby og barn – og ofte gode priser! Nordisk nettbutikk med hovedkontor i Sverige.


Lenson.no (annonselenke)


Lensway.no (annonselenke)


Og til slutt: PRO ISP (annonselenke)

Hudpleienerden.no ‘bor’ på webhotell hos PRO ISP og jeg er veldig fornøyd med tjenesten deres og ikke minst kundeservicen! Domenet er og kjøpt via dem. PRO ISP er en norsk leverandører av webhotell, domener, virtuelle servere (VPS) og SSL sertifikat.


Flere nettbutikker kommer snart….