Bilde av tuten på bioderma sensibio med omvendt pumpefunksjon

Test av Bioderma Sensibio micellærvann på pumpeflaske

Reklame: Dette blogginnlegget inneholder annonselenker til Farmasiet.no og Med24.no der du kan få kjøpt Bioderma Sensibio H2O Micellar Water.


For de av dere som har fulgt bloggen min en stund, er det ingen overraskelse at jeg er en stor tilhenger av Bioderma sitt micellærvann Sensibio H2O.

Les tidligere innlegg: Hva er skinimalism?

Bioderma Sensibio H2O Micellar Water kommer i flere ulike størrelser: fra den minste på 50 ml som passer perfekt til reise, til den største på 500 ml som jeg har pleid å kjøpe. Se utvalget hos Farmasiet.no (annonselenke).

Bioderma Sensibio på pumpeflaske!

Men nylig oppdaget jeg en flaske på hele 850 ml (annonselenke til Farmasiet.no). Det er en pumpeflaske – eller rettere sagt en omvendt pumpeflaske (inverted pump, ser jeg de kaller det på engelsk). Det vil si at man tar bomullspaden, legger den på pumpetuten, og trykker ned.

(Hos Med24.no har de «standardstørrelsen» på 500 ml med denne omvendte pumpen (annonselenke) som koster kun 159 kr i skrivende dersom du synes 850 ml er litt i meste laget! )

Jeg var litt skeptisk, og leste blandede erfaringer på nett, så måtte teste selv.

Min er faring med Bioderma Sensibio H2O på pumpeflaske

Mens noen skriver at pumpen sprutet micellærvann i alle retninger da de prøvde den, så var ikke det min erfaring. For min del fungerer denne omvendte pumpefunksjonen veldig bra!

Jeg tar en bomullspad (min favoritt er Demak’Up Expert som jeg hamstrer når jeg er i Frankrike), legger den flatt på pumpetuten, med tre fingre flatt oppå der igjen, og trykker ned et par ganger til jeg kjenner bomullen er tilstrekkelig fuktig. Så enkelt, så greit.

Man kan jo spørre seg om det virkelig er så vanskelig å løfte standardflasken og helle innholdet på en bomullsdott. Det er jo allerede veldig enkelt! Men, likevel gir det meg følelsen av å optimalisere morgen- og kveldsrutinen min, selv om det kanskje kun er to sekunder jeg sparer.

Samtidig tror jeg faktisk jeg bruker litt mindre produkt enn når jeg heller fra flasken. Det er enklere å dosere.

Det eneste som var litt dumt med denne flasken for min del er at den er for høy til å ha inni speilskapet på badet. Den er høyere enn flasken på 500 ml, og i tillegg må man jo ha plass til hånden over for å pumpe produktet ut av flasken. Så nå står den på vasken, mellom de to servantene våre, og egentlig er jo det like greit siden dette er et produkt som både min mann og jeg bruker daglig!

Men som nevnt tidligere, hos Med24.no har de «standardstørrelsen» på 500 ml med denne omvendte pumpen (annonselenke) som koster kun 159 kr i skrivende dersom du helst vil ha en lavere flaske)

Bioderma Sensibio sin pumpeflaske anbefales!

Jeg vil dermed anbefale deg å prøve Bioderma Sensibio H2O micellærvann på pumpeflaske (annonselenke til Farmasiet.no)! I skrivende stund koster pumpeflasken med 850 ml 314 kr hos Farmasiet.no (annonselenke).

Samtidig råder jeg deg til å kjøpe den praktiske reisestørrelsen av Bioderma Sensibio H2O på 50 ml til kr 78 (annonselenke til Farmasiet.no) slik at du har den liggende til neste feriereise!

Hva med deg, har du prøvd pumpeflasken? Funket den bra for deg?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *