Velkommen!

Hei og velkommen til Hudpleienerden.no!

Jeg startet denne nettsiden for å samle alle mine tips, tanker og favorittprodukter på ett sted, både som et slags arkiv for meg selv og forhåpentligvis til inspirasjon for andre som gjerne kan ha glede av de produktene jeg kan anbefale.

Min filosofi er at den beste hudpleien er tidløs. Med det mener jeg ikke at jeg forkaster teknologisk nyvinninger. Men skjønnhetsindustrien utvikler stadig nye produkter med nye ingredienser for å dekke behov og løse problemer vi ikke engang visste vi hadde før vi så reklamen.

Med å følge en tidløs hudpleiefilosofi mener jeg at man ikke lar seg påvirke av presset og de nyeste trendene fra skjønnhetsindustrien, men at man er på utkikk etter produkter og tips som dekker ens individuelle behov uavhengig av markedsføring og gimmick.

Ikke kast bort tid og penger på stadig utskiftning av hudpleieproduktene dine eller på kompliserte rutiner og lange lister med ulike produkter. Finn frem til det du og din hud trenger og trives med!

Selvsagt er vi alle forskjellig, og vil ha ulike behov alt etter hudtype og alder. Mine anbefalinger gjøres på grunnlag av mine egne erfaringer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *