Kvinne som påfører deodorant

Klar deodorant med refill – har jeg funnet min favoritt?

Foto hentet fra The Creative Exchange on Unsplash
Reklame: Dette innlegget inneholder annonselenker til Lyko der du får kjøpt Klar sin deodorant og refill.


Tidligere har jeg skrevet om min leten etter den perfekte deodoranten. Nå har jeg en oppdatering å dele med dere!

Jeg fant ut at jeg trenger antiperspirant pga. risiko for svettekjertelbetennelse (og problemer med svettemerker generelt). Kort fortalt, så inneholder antiperspiranter aluminiumssalt som reduserer svette, og ikke bare reduserer lukten av svette. Det har vært en del snakk om at bruk av antiperspirant kan være kreftfremkallende, så jeg hadde lyst til å finne en så trygt produkt som mulig. Derfor bestemte jeg meg for å finne en svanemerket en. På Svanemerket sin nettside finner du oversikt over hvilke svanemerkede produkter som finnes.

Der oppdaget jeg at Klar hadde utviklet en påfyllbar deodorant (annonselenke). Eller rettere sagt, den finnes i to utgaver: en som ‘kun’ er en deodorant, og en som også er en antiperspirant. I dette innlegget deler jeg min erfaring med Klar deodorant som også er antiperspirant. (Står det 48 timers beskyttelse på pakken, så er det antiperspiranten.)

Illustrasjonsbilde fra Klar sin nettside som viser de ulike beholderne og refillene.
Foto fra Klar sin nettside

Min erfaring med Klar deodorant med refill

Jeg ble raskt sjarmert av de søte beholderne og de fargerike boksene med refill! Jeg valgte beholderen i en lys rosa, litt ferskenaktig farge som heter pudderrosa (annonselenke). Jeg ble veldig glad for å oppdage at de hadde en litt vanlijepreget duft som de har kalt ‘lun’ (annonselenke). Det er sjelden jeg finner deodoranter med denne typen duft! Klar beskriver den selv som «en lun og varm duft som minner om velbehag, pleie og et hint av det eksotiske». Hvis du foretrekker friskere dufter, så har de det også, altså!

Beholderen koster 79 kroner og en refill koster 39 kroner, men dersom du velger duften som heter ‘duggfrisk’ så kan du benytte deg av et pakketilbud på 99 kroner for beholder og refill (annonselenke).

Nå har jeg brukt Klar sin deodorant med refill i ca. ett og et halvt år, og jeg må si jeg er veldig fornøyd!

Min erfaring med Klar deodorant med refill er at den…

  • føles mild mot huden
  • motvirker svettelukt veldig effektivt (noe jeg ofte synes andre ‘vanlige’ deodoranter ikke gjør – det var derfor jeg i mange år brukte Schmidt’s naturlige deodorant)
  • reduserer svette
  • ikke overfører produktrester til klær = ingen flere ødelagte bluser og t-skjorter!
  • dufter utrolig godt

Alt i alt et veldig godt produkt som i tillegg er snillere mot miljøet.

Hva med deg, hva er din erfaring med Klar deodorant med refill?

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *