Den beste concealeren til å bruke under øynene

Reklame: Dette innlegget inneholder annonselenke til Blush.no der du får kjøpt concealeren jeg anbefaler! Foto av Amanda DalbjörnUnsplash


Jeg har tidligere skrevet om en fargekorrigerende concealer som jeg likte godt. Den sluttet jeg å bruke fordi jeg ikke ville støtte forretningsmodellen (nettverksmarkedsføring).

Etter det har jeg prøvd ut litt forskjellige produkter for å finne den beste concealeren. Problemet jeg ofte opplever er at concealeren raskt legger seg i linjen som går langs øyelokket. De produktene som ikke legger seg i linjer er gjerne så tyntflytende at de ikke har særlig dekkevne. Jeg bruker briller, og siden jeg er langsynt, så fungerer brillene som forstørrelsesglass for folk som ser på meg, slik at det blir ekstra synlig dersom concealeren under øynene legger seg i linjer.

Men nå har jeg endelig funnet frem til en concealer som jeg er veldig fornøyd med, og gleder meg til å tipse dere om den!

Er dette den beste concealeren?

Den gode nyheten er at dette er en rimelig concealer (koster kun rundt hundrelappen) som er lett tilgjengelig! Concealeren er fra Maybelline og heter Instant anti-age eraser (annonselenke til Blush.no). Jeg bruker fargen 115 Warm Light.

Akkurat denne concealeren i farge 115 Warm Light er altså ikke et fargekorrigerende produkt, men jeg tror det finnes noen farger i serien som skal være korrigerende. Sjekk fargeutvalget de har hos Blush.no (annonselenke) eller hvis du foretrekker å teste før du kjøper, så så jeg at de hadde stort utvalg av farger hos Normal.

Enkel og rask påføring

Beholderen har en svamp på enden der produktet kommer ut når du vrir på tuppen, sånn at du kan påføre direkte under øyet med svampen. Jeg pleier som oftest å ta litt produkt på fingeren og så påføre under øynene med fingeren. Bruker du svampen, så vil du jo uansett bruke fingeren til å jevne ut produktet.

Jeg synes Maybelline Instant anti-age eraser er veldig rask og enkel å påføre. Man trenger og veldig lite produkt for å dekke godt.

Legger seg ikke i linjer under øynene

Det aller beste med denne concealeren er at den både dekker godt, og ikke legger seg i linjer under øynene. Jeg føler den omtrent blir usynlig på huden, og det er jo det man ønsker sminke skal være!

Det skal sies at jeg ikke er plaget med veldig mørke ringer under øynene. Det er mest litt sånn blå-lilla farge som går cirka under halve øyet inn mot øyekroken. Men det utgjør virkelig en stor forskjell når jeg tar concealeren på. Jeg føler meg umiddelbart mye mer opplagt!

Har du prøvd Maybelline Instant anti-age eraser? Eller har du en annen concealer å tipse om?

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *